BURSA / OSMANGAZİ - Hamitler TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Şehitleri Anma Günü vesilesiyle düzenlenen programda, aziz şehitlerimiz saygıyla anıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şb. Başkanı Haşim SİVRİ ve Gazi arkadaşları öğrencilerimiz ile bu önemli günde sohbet ettiler.

Törenin ardından okulumuz tarafından öğrencilerimize şehitleri adına lokma ikramı yapıldı.

Böyle anlamlı bir günde bizleri varlıklarıyla onurlandıran gazilerimize şükranlarımızı sunarız.

İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programımız

Şehitleri Anma Programımız

Bakanlığımızın Sosyal Etkinlikleri kapsamında okulumuzda şehitleri anma programı gerçekleştirildi. 2021 yılında Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında şehit olan Emrullah ANŞİN ve Ömer Faruk Kaya’nın aileleri ile birlikte, Ulucami din görevlilerinden Ramazan AYDEMİR’in kuran tilaveti ile başlayan programımız şehitler adına dikilen fidanların başında tüm şehitlerimiz adına yapılan dua ile son bulmuştur. Ruhları şad olsun…

Ara

Öğrencilerimiz Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret ettiler

Ekm

Cumhuriyet, toplumu ümmetten ulus, bireyi kuldan yurttaş konumuna yükselten bir Aydınlanma Devrimi'dir. 29 Ekim, bir doğuşun, bir devrimin, kısacası bir mucizenin yıldönümüdür. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Ekm

Öğrencilerimiz, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında koreografi çalışması gerçekleştirdi.

Yaklaşık 1 haftalık çalışmanın ardından 525 öğrenci, okul bahçesinde "100. yıl " koreografisi yaptı.

Öğrencilerin gösterisi insansız hava aracı ile görüntülendi. Görüntüler okulun sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Kas

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, okulumuzda ki gerçeği aratmayan mahkeme salonuna misafir oldu. Bozdağ, öğrencileri tebrik ederek hukukçu olmaları tavsiyesinde bulundu. Okulumuz ziyaretine ayrıca Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür ve davetliler katıldı.